شانگهای Poochun شرکت صنعت، با مسئولیت محدود

گواهی
کیفیت خوب مواد اولیه دارویی برای فروش
کیفیت خوب مواد اولیه دارویی برای فروش
چت IM آنلاین در حال حاضر

مواد مراقبت از پوست

عصاره Polyglutamic Acid پودر مواد مراقبت از پوست با اثربخشی مراقبت از پوست سفید

  • عصاره Polyglutamic Acid پودر مواد مراقبت از پوست با اثربخشی مراقبت از پوست سفید
جزئیات محصول:

اسید Polyglutamic اسانس آرایشی برای مرطوب کننده طولانی مدت ژل صورت ماسک صورت


شرح

اسید Polyglutamic (PGA) یک پلیمر اسید گلوتامیک اسید (GA) است. گاما PGA (Poly-γ-گلوتامیک اسید، γ-PGA) - شکل که در آن پیوند پپتید بین گروه آمینهای GA و گروه کربوکسیل در انتهای زنجیره جانبی GA است) - یک جزء اصلی غذای ژاپنی است ناتو

گاما PGA بوسیله تخمیر باکتری ایجاد می شود.

Gamma PGA دارای تعداد زیادی از کاربردهای بالقوه از مواد غذایی و دارو به درمان آب است. به طور گسترده ای به عنوان یک سیستم تحویل دارویی در درمان سرطان مورد استفاده قرار می گیرد و تحقیقات در زمینه استفاده از آن در درمان دیابت نوع 1 و استفاده بالقوه از آن در تولید واکسن ایدز در حال انجام است.



استفاده

به طور موثر افزایش NMF در پوست داخلی

به عنوان یک ماده هیدروکسی، تولید شده توسط پوست، طبیعی مرطوب کننده فاکتور (NMF) رطوبت پوست را در کوتیکول فراهم می کند. NMF شامل آمینو اسید هایی که بر روی پروتئین ماتریکس پوست (مانند پروتئین انباشته رشته ای)، پیرولیدون کربوکسیلیک اسید (PCA)، اسید لاکتیک و اسید اوریکانیک (UCA) هیدرولیز می تواند رطوبت پوست را حفظ کند. گاما PGA تنها ماده مؤثر است که تاکنون شناخته شده است تا تولید NMF را تا 130٪ سطح طبیعی ایجاد کند. گاما PGA می تواند رطوبت را در پوست داخلی از طریق ترویج رشد فیبروبلاست و افزایش محتوای NMF در سلول های شاخ، قفل کند.

بهبود تغذیه

با توجه به اموال کنترل شده خود، gamma PGA می تواند آزاد شدن مواد مغذی و رطوبت را به طور مداوم کنترل کند. هر مولکول گاما PGA دارای گروه های یونیزه مانند CO CO، CO و -NH است که می تواند مواد مغذی الکتروپوزیتولی را جذب کند. از این رو یک سیستم تحویل خوب جایگزینی ایجاد شده است و مواد فعال موجود در لوازم آرایشی می توانند تا حد امکان کارایی خود را به حداکثر برسانند.

اثربخشی بهداشتی سفید

گاما PGA همچنین می تواند پوست را با کنترل سنتز ملانین برای جلوگیری و کاهش چین و چروک پوست سفید کند. اشعه ماوراء بنفش، انگیزه اصلی تریروزیناز است که در شکل گیری الگوی ملانین ایجاد می شود. به عنوان گاما PGA، یا HM gamma PGA (0.5٪) یا LM gamma PGA (0.5٪) می تواند به طور موثر تشکیل مولینین را مهار کند. در همین حال، gamma PGA می تواند یک فیلم بر روی سطح پوست ایجاد کند که از ماورای بنفش جلوگیری می کند.

استفاده از گاما PGA در محصولات مراقبت از پوست

گاما PGA دارای سازگاری عالی در سورفاکتانت های غیر یونی، آنیونی و آمفوتریک است. این یک ماده مناسب برای کرم، جوهر، رطوبت، ماسک صورت، ژل چشم، کرم خورشید، شامپو، شستشو بدن، لوسیون، فرمول مو و غیره است.

مزایای دیگر پلیمرهای تجاری دیگر

محصولات غیر سمی، زیست تخریب پذیر و تخریب شده، گلوتامات هستند که مواد تشکیل دهنده تغذیه ای برای پوست هستند.
کاملا با تمام شرایط پوستی سازگار است و اثرات ماندگاری طولانی مدت را بهتر از HA (اسید هیالورونیک) و کلاژن می دهد.
از آنجا که در غلظت بسیار کم ضروری است، هزینه لازم است.
گاما - مشتقات PGA دارای قدرت عالی، شفافیت و کشش هستند.
گاما - PGAcan می تواند در محصولات مراقبت از پوست، شامپو، لوسیون مو، کرم اصلاح و رژ لب استفاده شود


γ - مشخصات PGA و Hydrogel

موارد گاما - PGA پودر گاما - PGA هیدروژل
ظاهر پودر سفید پاک کردن مایع
مقطع تحصیلی لوازم آرایشی و بهداشتی لوازم آرایشی و بهداشتی
وزن مولکولی 1000 kDa 1000 kDa
خلوص ≥ 92٪ ≥ 92٪
محتوای γ-PGA ≥ 92٪ 0.1٪ - 25٪
pH 4.0-7.0 4.0-7.0
بسته بندی ورقه ی آلومینیومی بطری
وزن 100 گرم، 500 گرم، 1000 گرم 100 گرم، 500 گرم، 1000 گرم

گاما - پلیگلوتامیک اسید مواد مراقبت از پوست مواد CAS 25513-46-6 مرطوب کننده بهداشتی

  • گاما - پلیگلوتامیک اسید مواد مراقبت از پوست مواد CAS 25513-46-6 مرطوب کننده بهداشتی
  • گاما - پلیگلوتامیک اسید مواد مراقبت از پوست مواد CAS 25513-46-6 مرطوب کننده بهداشتی
جزئیات محصول:

گاما - پلیگلوتامیک اسید آرام مواد خام گاما - PGA برای مرطوب کننده بهداشتی


شرح

گاما - پلیگلوتامیک اسید بیوپلیمر محلول در آب، زیست تخریبپذیر و غیر سمی تولید شده توسط تخمیر میکروبی است. گاما - PGA یک ماده چسبنده است که ابتدا در "natto"، یک سویا تخمیر شده یافت می شود.

گاما - پلیگلوتامیک اسید یک آنیونی غیر معمول است که به طور طبیعی از پلی آمید homo ساخته شده است که از واحدهای اسید گلوتامیک D & L بوسیله آمید پیوند بین گروه های آلفا آمینو و گاما کربوکسیلیک اسید تشکیل شده است. CAS: 25513-46-6
گاما - PGA دارای وزن مولکولی بین 50،000 تا بیش از 2 میلیون دالتون است.
ساختار:

خواص

· غیر سمی نسبت به انسان و محیط زیست
· Biodegradable، از این رو سازگار با محیط زیست
· محلول در آب، محلول شفاف روشن را بدون چربی می دهد
· می توان به آسانی متصل به فرم هیدروژل های که بیشتر دارای خواص عالی است
· می تواند در فرم های Na، Ca، Mg، H آماده شود.

برنامه های کاربردی

گاما - PGA و مشتقات آن دارای وزن مولکولی بین 50،000 تا بیش از 2 میلیون دالتون است، از این رو آنها در صنایع غذایی، لوازم آرایشی، بهداشت، درمان آب، درمان آب تصفیه، محصولات بهداشتی، درمان های پزشکی، Hydrogels و غیره کاربرد گسترده ای دارند.

· صنایع غذایی - به عنوان ضخیم کننده برای غذاها و نوشیدنی ها، طعم نوشیدنی ها، تثبیت کننده یخ ها، تقویت کننده بافت، گیربکس، خوراک دام، عامل ضد انجماد یا ضد سرطان، عامل تسکین دهنده تلخ، به عنوان یک افزودنی در تهیه غذاهای نشاسته ای (نانوایی و نانوایی) رشته فرنگی) برای جلوگیری از چروک شدن، افزایش بافت مواد غذایی و حفظ شکل های غذایی.

· تصفیه آب - عامل جذب یا ترکیب شیمیایی سنگین.
· تصفیه فاضلاب - Flocculant بیوپلیمر، جایگزین پلی آکریل آمید.
· بهداشت و درمان - جذب کلسیم در موارد پوکی استخوان را تسهیل می کند.
· محصولات بهداشتی - به عنوان جذب کننده در پوشک بچه، تامپون زنان و غیره
· درمان پزشکی - دارنده داروی دارویی، یک عامل هموستازی، افزایش دهنده بافت نرم.
· آرایشی و بهداشتی - به عنوان یک روان کننده، مرطوب کننده برای بهبود کیفیت مراقبت از پوست، به عنوان یک عامل سفید کننده، دارای خاصیت ضد چین و چروک است که اثر طولانی مدت را به ارمغان می آورد.

مزایای دیگر پلیمرهای تجاری دیگر

· محصولات نهایی سمی، زیست تخریب پذیر و تخریب شده، گلوتامات هستند که مواد مغذی برای پوست هستند.
· کاملا با تمام شرایط پوستی سازگار است و اثرات مرطوب کننده طولانی مدت را بهتر از HA (اسید هیالورونیک) و کلاژن
· آیا لازم است در غلظت بسیار کمتر از این رو هزینه موثر است.
· گاما - مشتقات PGA دارای قدرت عالی، شفافیت و انعطاف پذیری هستند.
گاما - PGAcan می تواند در محصولات مراقبت از پوست، شامپو، لوسیون مو، کرم اصلاح و رژ لب استفاده شود

γ - مشخصات PGA و Hydrogel

موارد گاما - PGA پودر گاما - PGA هیدروژل
ظاهر پودر سفید پاک کردن مایع
مقطع تحصیلی لوازم آرایشی و بهداشتی لوازم آرایشی و بهداشتی
وزن مولکولی 1000 kDa 1000 kDa
خلوص ≥ 92٪ ≥ 92٪
محتوای γ-PGA ≥ 92٪ 0.1٪ - 25٪
pH 4.0-7.0 4.0-7.0
بسته بندی ورقه ی آلومینیومی بطری
وزن 100 گرم، 500 گرم، 1000 گرم 100 گرم، 500 گرم، 1000 گرم

عصاره Punica Granatum عصاره مراقبت از پوست مواد ضد عفونت الاجیک اسید / آنتی اکسیدان

  • عصاره Punica Granatum عصاره مراقبت از پوست مواد ضد عفونت الاجیک اسید / آنتی اکسیدان
جزئیات محصول:

عصاره Punica granatum عطر و لوازم آرایشی و بهداشتی Ellagic Acid Anti mutation و آنتی اکسیدان


شرح

انارها در پلی فنل بالا هستند. پولفنول های فراوان در انار، تانن های هیدرولیز می باشند. مطالعات در مجله های مجله بررسی شده اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی این پلی فنل ها را نشان می دهد. به عنوان مثال، یک تحقیق توسط زهرا رشید و همکارانش که در شماره ژانویه 2009 "مجله التهاب" منتشر شده است، دریافتند که انار باعث کاهش فعالیت سلول های مشت و بازوفیل ها می شود که نقش مهمی در حوادث التهابی مانند ادم دارند و آرتریت. این مطالعه نشان داد مصرف انار ممکن است در پیشگیری از التهاب یا کاهش شدت آن مفید باشد.

نام لاتین: Punica Granatum L.

مؤثرترین مؤلفه: پلی فنول، آنتوسیانین، Punicosides، اسید ellagic

بخشی از گیاه مورد استفاده: بذر یا پریکارپ اسید ellagic

مشخصات محصول: 40٪ -80٪ ​​پلی فنول های UV؛ 10٪ -40٪ اسید الاجیک توسط HPLC؛ 10٪ -40٪ Punicalagin توسط HPLC

روش تشخیص: HPLC / UV

جزئیات بسته بندی:

25 کیلوگرم / درام (وزن خالص 25 کیلوگرم، وزن خالص 28 کیلوگرم؛ بسته بندی شده در یک کارتن - درام با دو کیسه پلاستیکی - کیسه در داخل؛ حجم درام: 510 میلیمتر و قطر 350 میلی متر) OR 1 کیلوگرم / کیسه (وزن خالص 1 کیلوگرم، کیسه فویل آلومینیوم) یا به عنوان درخواست شما.

وضعیت ذخیره سازی:

ذخیره شده در ظرف سرد و خشک به خوبی بسته شده نگهداری دور از رطوبت و نور قوی و یا درجه حرارت بالا.

عمر مفید: دو سال تحت شرایط خوبی ذخیره سازی و دور از نور مستقیم خورشید ذخیره می شود.

کاربرد

a کاربرد آن در زمینه داروسازی، معمولا به کپسول برای جلوگیری از سرطان، کاهش فشار خون و مقاومت در برابر اکسیداسیون می انجامد.
ب در زمینه مواد غذایی کاربرد دارد و معمولا به عنوان آنتی اکسیدان های غذایی استفاده می شود.
ج کاربردی در زمینه لوازم آرایشی و بهداشتی، به طور عمده در سفید کردن، از بین بردن نقطه، ضد چین و چروک و به تاخیر انداختن پیری پوست استفاده می شود.

عملکرد

a ضد سرطان و ضد جهش. عصاره پومرranate اثبات شده است که یک ماده ضد سرطان زا به کارسینوم رکتوم و کولون، کارسینوم مری ، سرطان کبد، سرطان ریه، کارسینوم زبان و پوست است.
ب محدود کردن ویروس نقص ایمنی بدن (HIV) و بسیاری از انواع میکروب و ویروس.
ج آنتی اکسیدان، کلاژن، فشار خون پایین و آرام سازی.
د درمان انواع نشانه های ناشی از قند خون بالا، فشار خون بالا.
e مقاومت در برابر آترواسکلروز و تومور.
f مقاومت در برابر اکسیداسیون، مهار پیری و سفید شدن پوست.

مشخصات

نام محصول پودر عصاره انار
نام لاتین Punica granatum L.
CAS شماره 476-66-4
فرمول مولکولی C14H6O8
وزن مولکولی 228.25
ظاهر پودر خوب قهوه ای قهوه ای خوب
پلی فنول (UV) ≥70٪ 90٪
Punicalagin (HPLC) ≥20٪ 30٪ 40٪
مرطوب ≤8.0٪
اندازه پودر 100 تا 80 مش
خاکستر ≤2.0٪
فلزات سنگین ≤10mg / kg
رهبری ≤3.0mg / kg
آرسنیک ≤2.0mg / kg
کادمیوم ≤1.0mg / kg
جیوه ≤0.1mg / kg
حلالها باقی مانده
متانول غیر کارآگاه
اتانول ≤1000mg / kg
بازرسی های بهداشتی
مجموع ایروبیک ≤1000CFU / g
قالب و مخمر ≤100CFU / g
E.coli غیر کارآگاه
سالمونلا غیر کارآگاه

Hamamelis Virginiana Extract عصاره های مراقبت از پوست برای رطوبت / سفید سازی پوست

  • Hamamelis Virginiana Extract عصاره های مراقبت از پوست برای رطوبت / سفید سازی پوست
جزئیات محصول:

عصاره خالص Tannin Hamamelis virginiana برای مرطوب سازی و سفید سازی پوست


شرح

عصاره طبیعی فندق جادوگر. در لوازم آرایشی، برای کاهش التهاب استفاده می شود و پوست تحریک شده را تسکین می دهد. پوست خشکی ایجاد نمی کند و اثر زخم های بهبودی دارد. همچنین اثر مبارزه با رادیکال های آزاد و اثر فندق جادوگر و اثر از بین بردن کیسه های چشم بسیار محبوب است. در فرانسه، استفاده از فندق جادوگر صدها سال است. آرامش و آرامش فندق جادوگر اثرات بسیار خوبی بر پوست روغنی یا پوست آلرژیک دارد. می تواند منافذ، مرطوب، عمل عضلات استاتیک را محدود کند. پاک کردن عمیق تر پوست خود را لغزنده تر کنید. این ماده دارای اثر ترشح روغن، مرطوب کننده و سفید کننده است.

عملکرد

تانن های مختلف مانند الهاتانین و هماملیتانین می توانند ترشح گوسفند، مرطوب کننده و سفید کننده را تنظیم کنند. گردش خون لنفاوی را به خصوص برای غلبه بر چشم های صبح و محافل تاریک ارتقاء دهید. این اثر آرامش و آرامش است. این می تواند ترک، آفتاب سوختگی و آکنه را بهبود بخشد. می تواند به طور موثر به توانایی بازسازی پوست در شب کمک کند. حذف کیسه های چشم، آرامش و کاهش پوست پوست روغنی یا آلرژی می تواند نتایج خوبی داشته باشد. اثر آرام بخش، رطوبت، ضد باکتریایی وجود دارد. این تاثیر قابل توجهی در کنترل روغن و استریلیزاسیون دارد. این یک انتخاب دودویی برای نوجوان یا پوست با شرایط شدید روغن نیست.

استفاده از آن از صدها سال پیش آغاز شده است. این اثر پاک کننده عمیق است که می تواند پوست را ضد پیری کند. در لوازم آرایشی، برای کاهش التهاب استفاده می شود و پوست تحریک شده را تسکین می دهد. پوست خشکی ایجاد نمی کند و اثر زخم های بهبودی دارد. همچنین اثر مبارزه با رادیکال های آزاد و اثر فندق جادوگر و اثر از بین بردن کیسه های چشم بسیار محبوب است.

آرامش و آرامش فندق جادوگر اثرات بسیار خوبی بر پوست روغنی یا پوست آلرژیک دارد. می تواند منافذ، مرطوب، عمل عضلات استاتیک را محدود کند. پاک کردن عمیق تر پوست خود را لغزنده تر کنید. این ماده دارای اثر ترشح روغن، مرطوب کننده و سفید کننده است.

کاربرد

1. تانن ضد میکروبی؛
2. اسانس - ضد عفونی کننده
3. اعمال جراحی خون Flavonoids؛
4. Leucoanthocyanidins - بهبود گردش خون کلیه؛
5. تانن های آنتی اکسیدان؛
6. فلاونوئیدها؛
7. Antiaging؛
8. حفاظت از عکس؛
9. حفاظت از رنگ مو.


مشخصات

مورد مشخصات نتیجه روش
ظاهر پودر زیبا ارگولپتیک مطابق است
رنگ پودر زرد قهوه ای ارگولپتیک مطابق است
بوی مشخصه ارگولپتیک مطابق است

اندازه مش

روش خشک کردن

100٪ تا 80٪ اندازه مش

خشک کردن اسپری

USP32 <786> مطابق

خشک کردن اسپری مطابق است

خاکستر

از دست دادن در خشک کردن

≤5.0٪

≤5.0٪

Eur.Ph.6.0 [2.4.16] 2.26٪

Eur.Ph.6.0 [2.4.16] 3.39٪

آفت کش ها باقی مانده دیدار با USP32 <561> USP32 <561> مطابق
سرب (Pb) ≤3.0mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 2.0
آرسنیک (As) ≤2.0mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 1.7
کادمیوم (Cd) ≤1.0mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 0.8
جیوه (Hg) ≤0.1mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 0.06
تعداد کل صفحات ≤10000 کروم / گرم USP30 <61> مطابق
مخمر و قالب ≤ 500Cfu / g USP30 <61> مطابق
E.Coli منفی USP30 <62> مطابق
سالمونلا منفی USP30 <62> مطابق

عصاره Soapnut Saponin برای مراقبت از پوست عصاره صابون برای سفید شدن

  • عصاره Soapnut Saponin برای مراقبت از پوست عصاره صابون برای سفید شدن
  • عصاره Soapnut Saponin برای مراقبت از پوست عصاره صابون برای سفید شدن
جزئیات محصول:

Soapnut Saponin لوازم آرایشی و بهداشتی عصاره صبحانه برای سورفکتانت طبیعی و سفید کننده نقطه


شرح

Saponin Saponin از زمان های قدیم، به ویژه برای شستشو و شستشو، محصولات شستشوی معمول استفاده شده در چین بوده است. کتاب های پزشکی قدیم سوابق مفصلی از اثرات شستشوی و اثرات صابون Saponin را به طور جدی بررسی کرد و جزئیات اثر پزشکی را شرح داد. Li shizhen از سلسله مینگ "compendium of materia medica": شامپو Saponn Saponins به چشم روشن، مو براق، مطیع، شستن صورت می تواند برطرف کردن و سفید کردن. Saponin Saponins تنها گیاه محسوب می شود که برای شستن و شستن مو استفاده می شود. حدود 13 گونه در آسیا، امریکا و اقیانوسیه وجود دارد. چین در جنوب حوضه رودخانه یانگ تسه واقع شده است.

عملکرد

Saponin Saponin یک نوع غیر طبیعی سطح غیر فعال است و می تواند تنش سطحی آب، فوم ثروتمند، احساس فوق العاده، پاک کننده قوی، ضد میکروبی، حفاظت از محیط زیست، بدون آلودگی، فوم غنی، حذف خاک، زیبایی ضد باکتری پوست، پوست مناقصه، سفید، حذف آکنه، پیشگیری و درمان بیماری های پوستی و غیره است.

1. Soapnut Saponin دارای توانایی تخریب پذیری قوی، تخریب آسان و بدون مجروحیت های مضر، شستشو ساده و راحت، بوی خاصی نیست، باعث ایجاد حساسیت به پوست می شود، می تواند برای تمیز کردن پوست (حمام، صورت و دست، شستشوی مو)، مانند به عنوان لباس های شستشو و اتومبیل، بنابراین شامپو پاک کننده بیولوژیکی عالی، لوازم آرایشی و مواد خام متفاوت است؛

2. آن دارای اثر قوی بر کاهش کشش سطحی و ضد باکتری، ضد باکتری و ضد التهاب، ضد شوره، ضد آکنه، سفید کننده و ضد بیماری پوست و غیره است.

3. Soapnut Saponin همچنین امولسیفایر آفت کش خوب است که اثر خوبی بر کشتن و نابود کردن شته های پنبه، عنکبوت قرمز و سیب زمینی شیرین و غیره دارد.

4. عملکرد های دارویی مختلف ضد تومور، ضد ویروس، ضد قارچی و فشار خون و غیره وجود دارد.

5. Saponin Saponin می تواند حجم و غلظت اسید معده را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و بنابراین قادر به درمان زخم حاد معده است.

6. علاوه بر این، هیچگونه خطر صابون در بسیاری از مواد مفید برای بدن انسان وجود ندارد، از قبیل: کاهش قندها، اسید های چرب، چربی، اسید اولئیک، کاروتنوئید، ریبوفلاوین، پروتئین، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B و لیزین، تیروزین ، فنیل آلانین، گلوتامیک اسید، گلیسین، هیستیدین و غیره بیش از 10 نوع اسید آمینه.

کاربرد

1. برای تهیه صابون مایع، ژل دوش، شامپو، صابون، لوازم آرایشی و غیره استفاده می شود.
2. به عنوان یک امولسیفایر آفت کش استفاده می شود؛
3. برای داروهای ضد تومور، ضد ویروس، ضد قارچی و فشار خون استفاده می شود؛
4. به عنوان یک دستگاه فعال طبیعی آلوده کننده دستگاه افزایش حلال.

مشخصات

تستها مشخصات نتایج
تست (توسط UV) صابون نان 40٪ 40.16٪
جسمی و شیمیایی
ظاهر پودر نور زرد مطابق
اندازه ذرات 100٪ عبور 80 مش مطابق
شناسایی مثبت مطابق
از دست دادن خشک شدن 5٪ حداکثر 2.47٪
پس مانده های احتراق حداکثر 1٪ 0.56٪
فلزات سنگین (Pb، Hg) حداکثر 10ppm مطابق
مجموع باکتری ها 1000 / گرم حداکثر مطابق
قارچ 100 / گرم حداکثر مطابق
آفت کش ها عدم وجود مطابق
سالمونلا عدم وجود مطابق
E. Coll عدم وجود مطابق
نتیجه مطابق با مشخصات
ذخیره سازی محل خشک و خشک است. از نور و گرما قوی دور شوید.
عمر مفید 2 سال به درستی ذخیره می شود

عصاره کاج پنبه ای مواد مراقبت از پوست، عصاره انگور دانه CAS 84929-27-1

  • عصاره کاج پنبه ای مواد مراقبت از پوست، عصاره انگور دانه CAS 84929-27-1
جزئیات محصول:

عصاره پاره کاج مواد آرایشی مواد اولیه Proanthocyanidins 95٪ برای ضد پیری و ضد سرطان


شرح

پوست کاج به عنوان یک غذا برای هزاران سال در تاریخ بشر مورد استفاده قرار گرفته است. امروزه عصاره های پوستی کاج و دیگر محصولات OPCs (به خصوص عصاره های انگور) به طور گسترده ای به عنوان یک ماده غذایی یا مکمل غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. تحقیقات گسترده ای با چندین فرمولاسیون از عصاره های پوستی کاج انجام شده است و ایمنی و تحمل آن برای مصرف انسان را به اثبات رسانده است. تحقیقات اخیر بیشتر در مورد اثربخشی بالینی متمرکز شده و داده های رو به رشد حاوی مزایای قلبی عروقی است. با این حال، مطالعاتی که تا به امروز بر روی اثربخشی بالینی عصاره های پوستی کاج منتشر شده اند، دارای محدودیت های روش شناختی برجسته ای هستند، به عنوان مثال، کمبود یک گروه کنترل، عدم کنترل تصادفی، کمبود یا ناکافی چشم، قدرت ناکافی آماری و تجزیه و تحلیل آماری نادرست.

کاربرد

1. عصاره پوست عصاره کاج برای کاهش خطر و شدت بیماری های قلبی، سکته مغزی، کلسترول بالا و مشکلات گردش خون استفاده می شود.

2. عصاره کرک کاج در درمان تغذیه ای از رگ های واریسی و ادم، که در بدن به علت احتباس مایعات و نشت عروق خونی وجود دارد، استفاده می شود.

3. آرتریت و التهاب نیز در مطالعات با استفاده از عصاره پوست کاج، و نیز نشانه های ناراحت کننده از PMS و یائسگی بهبود یافته است.

4. OPCs در عصاره پوست عصاره کاشی برای شرایط مختلف چشم که به علت آسیب های رگ های خونی مانند رتینوپاتی دیابتی و دژنراسیون ماکولا ایجاد می شود توصیه می شود.

5. عصاره پوست عصاره کاج برای بهبود سلامت و صاف بودن پوست توصیه می شود، از جمله آسیب های ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید.

6. عصاره پوست پنبه ای مکمل است که برای پیشگیری از پیری و پیشگیری نیز استفاده می شود.

عملکرد

1. استفاده از عصاره پوست عصاره پونه کمک می کند تا مواد شیمیایی خطرناک رادیکال های آزاد را محدود کند

تولید شده در طول تجزیه مواد غذایی در بدن است.

2. پیشگیری و درمان یک بیماری که به نام نارسایی وریدی مزمن شناخته می شود.

3. پروانتوسیانیدین ها (یا پلی فنل ها) در عصاره پوست پنبه به حفظ رگ و سایر خون کمک می کند

عروق از نشت

4. عصاره پوست عصاره دارای اثرات ضد التهابی و یا اثرات مفیدی بر روی گردش خون دارد.
عصاره پوست درخت کاج ممکن است چسبندگی پلاکتها را کاهش دهد، همچنین عروق خونی را افزایش می دهد و جریان خون را افزایش می دهد.
6. از بین بردن مهاجمین باکتریایی و سلول های سرطانی برای انتقال سیگنال ها در مغز.
7. عصاره پوست خربزه در اثر تولید NO در گلبول های سفید سفید به نام ماکروفاژها - سلول های تسخیر کننده ای است که NO را برای تخریب باکتری ها، ویروس ها و سلول های سرطانی تخریب می کند.
8. عصاره پوست عصاره کاج برای سیستم ایمنی سودمند است، عصاره نخل کاج سرکوب می کند
تولید NO (اکسید نیتریک) و در نتیجه آسیب وعده های ناشی از حملات سیستم ایمنی بدن را به مهاجمان ویروسی و باکتری محدود می کند. NO بیش از حد به التهاب، آرتریت روماتوئید و بیماری آلزایمر مرتبط است.

مشخصات

نام محصول عصاره چوب کاج
نوع استخراج استخراج حلال بخشی از مورد استفاده پارس سگ
روش آزمون UV ماده فعال پروانتوسیانیدین
مشخصات موجود 95٪ OPC بوی مشخصه
ظاهر پودر قرمز قهوه ای CAS NO 133248-87-0
وزن مولکولی 578 فرمول مولکولی C30H26O12
خاکستر سدیم <3.0٪ از دست دادن خشک شدن <3.0٪
تعداد کل صفحات <1000cfu / g مخمر و قالب <100cfu / g
E.Coli منفی S.Aureus منفی
سالمونلا منفی آفت کش ها منفی
عمر مفید 2 سال بسته بندی 1 کیلوگرم / کیسه، 25 کیلوگرم / فیبر درام
ذخیره سازی در مکان های سرد و خشک نگهداری کنید. دور از نور قوی نگه دارید.

اطلاعات تماس
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

تلفن: 86-21-20935130

ارسال درخواست خود را به طور مستقیم به ما (0 / 3000)