شانگهای Poochun شرکت صنعت، با مسئولیت محدود

گواهی
کیفیت خوب مواد اولیه دارویی برای فروش
کیفیت خوب مواد اولیه دارویی برای فروش
چت IM آنلاین در حال حاضر

پودر عصاره گیاه

رزوراترول غول پیکر غلات عصاره گیاه عصاره پودر 501-36-0 پزشکی / درجه زیبایی

  • رزوراترول غول پیکر غلات عصاره گیاه عصاره پودر 501-36-0 پزشکی / درجه زیبایی
جزئیات محصول:

عصاره رزوراترول مواد آرایشی عصاره عصاره عصاره گزنه برای آنتی اکسیدان و مهار لیزوزیم


شرح

رزوراترول یک فیتوالکسین طبیعی است که توسط برخی از گیاهان بالاتر در پاسخ به آسیب یا عفونت قارچی ایجاد می شود. فیتوالکسین ها مواد شیمیایی تولید شده توسط گیاهان به عنوان دفاع از عفونت با میکروارگانیسم های بیماریزا مانند قارچ ها هستند. آلکینین از یونانی است، به این معنی که از کنار گذاشتن و یا محافظت کند. رزوراترول همچنین ممکن است فعالیت الکسین مانند انسان را داشته باشد. مطالعات اپیدمیولوژیک، in vitro و حیوانات نشان می دهد که مصرف زیاد رزورورترول با کاهش بروز بیماری های قلبی عروقی و کاهش خطر ابتلا به سرطان همراه است.

عملکرد

1. افزایش ترشح اسپرم و تحریک میل جنسی
2. برای اقدام ضد آرتریتی و رفع آسم
3. کاهش فشار خون و آرام بخشیدن به عروق
4. برای خشک شدن خشکسالی و کشتن کشتن
5. برای اخراج سرد و باد، برای گرم کردن کلیه و تقویت یین
6. آنتیبادی و ضد ویروسی


برنامه های کاربردی

1. از بین بردن رادیکال های آزاد، گسترش پیری
2. ضد التهاب
3. آنتی اکسیدان و مهار لیزوزیم
4. پروتئین مهار کننده تیروزین کیناز
5. تحریک سنتز پروتئین کلاژن
عصاره غول پیکر Knotweed 98٪ رزوراترول (HPLC)
اطلاعات کلی
قسمت مورد استفاده ریشه حلال های مورد استفاده آب و اتانول
منبع گیاهی Polygonum cuspidatum کشور مبدا چين
موارد مشخصات روش نتایج آزمون
داده های فیزیکی و شیمیایی
رنگ سفید ارگولپتیک مطابق
بوی مشخصه ارگولپتیک مطابق
ظاهر پودر زیبا ارگولپتیک مطابق
کیفیت تحلیلی
شناسایی مشابه نمونه RS HPTLC یکسان است
رزوراترول ≥98.0٪ HPLC (به صورت بی آب) 98.12٪
تجزیه و تحلیل غربال 100 تا 80 مش USP34 <786> مطابق
آب (KF) ≤2.0٪ Eur.Ph.7.0 [2.5.12] 0.50٪
کل خاکستر ≤1.0٪ Eur.Ph.7.0 [2.4.16] 0.81٪
تراکم فله 20 ~ 50 گرم / 100 میلی لیتر Eur.Ph.7.0 [2.9.15] 43 گرم / 100 میلی لیتر
چگالی شیر 40 ~ 60 گرم / 100 میلی لیتر Eur.Ph.7.0 [2.9.15] 55 گرم / 100 میلی لیتر
آلاینده ها
سرب (Pb) ≤ mg / kg 3/0 Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0.0179 میلی گرم بر کیلوگرم
آرسنیک (As) ≤2.0 mg / kg Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0.0611 میلی گرم بر کیلوگرم
کادمیوم (Cd) ≤1.0 mg / kg Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS <0.01 mg / kg
جیوه (Hg) ≤0.1 mg / kg Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS <0.01 mg / kg
محلول حلال دیدار Eur.Ph.7.0 <5.4> Eur.Ph 7.0 <2.4.24> مطابق
آفت کش ها باقی مانده دیدار با نیازمندیهای USP USP34 <561> مطابق
میکروبیولوژی
تعداد کل صفحات ≤10000 cfu / g USP34 <61> 10 cfu / g
مخمر و قالب ≤ 1000 CFU / G USP34 <61> 10 cfu / g
E.Coli منفی USP34 <62> مطابق
سالمونلا منفی USP34 <62> مطابق
وضعیت عمومی
غیر اشعه ≤700 EN13751: 2002 <PSL> 416
بسته بندی و ذخیره سازی بسته بندی شده در کاغذ درامز و دو کیسه پلاستیکی در داخل.
NW: 25 کیلوگرم .ID35 × H51cm؛
در یک ظرف کاملا بسته بسته بندی شده از رطوبت، نور، اکسیژن.
عمر مفید 24 ماه تحت شرایط فوق و در بسته بندی اصلی آن.

R گلوتامیل Cysteingl گلوتاتیون پودر عصاره پودر گیاهی 70-18-8 برای حفاظت از کبد

  • R گلوتامیل Cysteingl گلوتاتیون پودر عصاره پودر گیاهی 70-18-8 برای حفاظت از کبد
جزئیات محصول:

Glutathione مواد آرایشی مواد اولیه برای محافظت از کبد و تاخیر در پیری 70-18-8


شرح

گلوتاتیون (glutathione، r - glutamyl cysteingl + glycine، GSH) یک tripeptide حاوی گاما آمید و سولفیدریل است که شامل گلوتامات، سیستئین و گلیسین است. تقریبا هر سلولی در بدن وجود دارد. گلوتاتیون می تواند به حفظ عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و آنتی اکسید شدن و سم زدایی، گروه سستی سولفیدریل برای گروه های فعال (دلیل اغلب به اختصار G-SH)، داروهای آسان و خاص (مانند پاراستامول)، سموم (مانند رادیکال های آزاد، ید اسیدهای آلی، گاز خردل، فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، آرسنیک) و غیره، با ادغام سم زدایی. گلوتاتیون دارای اثر سم زدایی طیف گسترده ای است که نه تنها در پزشکی می تواند مورد استفاده قرار گیرد، بلکه به عنوان زیرمجموعه غذای کاربردی نیز کاربرد دارد. به طور گسترده ای برای تأخیر در پیری، تقویت ایمنی، ضد تومور و سایر غذاهای کاربردی استفاده می شود.

گلوتاتيون (GSH) ترکیبی از گلوتامات، سيستئين و گليسين است که حاوی تريپپتيد سولفيديریل است که دارای اثر آنتی اکسيدانی و سم زدايي است. در گروه فعاليت گلوتاتيون سيستئين سولفيدريل (به طور مثال گلوتاتيون اغلب به G-SH تقسيم مي شود)، با داروهاي خاصي نظير پاراستامول، سموم (مانند راديکال هاي آزاد، يد اکسيدانت، گاز خردل، فلزات سنگين مانند سرب، جيوه، آرسنيک) و غیره، با ادغام سم زدایی. بنابراین، گلوتاتیون (به ویژه گلوتاتیون در سلول های کبدی) می تواند در فرآیند زیستی تبدیل شود، در نتیجه تبدیل سموم مضر داخل بدن به مواد بی ضرر و خارج شدن از بدن است. گلوتاتیون همچنین می تواند به حفظ عادی کمک کند عملکرد سیستم ایمنی بدن.

گلوتاتیون یک نمونه اولیه (g - sh) و اکسید شده (g - s - s - G) در دو فرم دارد که بیشتر در شرایط فیزیولوژیکی قرار دارند. گلوتاتیون ردوکتاز باعث تعامل بین این دو نوع می شود. کوآنزیم آنزیم NADPH توسط متابولیسم پنتوز فسفات است.

عملکرد

گلوتاتیون دارای چندین توابع است:

  • این میزان کاهش گلوتاتراواکسین و گلوتاتیون پراکسیداز را حفظ می کند
  • این یکی از بزرگترین آنتی اکسیدان های درون زا تولید شده توسط سلول ها است، به طور مستقیم در خنثی سازی رادیکال های آزاد و ترکیبات اکسیژن واکنش پذیر و همچنین حفظ آنتی اکسیدان های خارجی مانند ویتامین های C و E در فرم های کاهش (فعال) آنها دخیل است.
  • تنظیم چرخه اکسید نیتریک برای حیات حیاتی است، اما اگر غیرقابل کنترل باشد، می تواند مشکل ساز باشد.
  • آن در واکنش های متابولیکی و بیوشیمیایی مانند سنتز و ترمیم DNA، سنتز پروتئین پروستاگلاندین، حمل و نقل اسید آمینه و فعال سازی آنزیم استفاده می شود. بنابراین، هر سیستم در بدن می تواند تحت تاثیر وضعیت سیستم گلوتاتیون، به ویژه سیستم ایمنی بدن، سیستم عصبی، سیستم دستگاه گوارش و ریه ها باشد.
  • این عمل حیاتی در متابولیسم آهن است. سلول های مخمری از GSH یا حاوی سطوح سمی GSH نشان می دهند که واکنش های شدید مانند گرسنگی آهن و اختلال فعالیت آنزیم های ISC extramitochondrial، به این ترتیب مهار اکسیداسیون اندوپلاسمی تاول زدگی، همراه با مرگ است.
  • این نقش در پیشرفت چرخه سلولی، از جمله مرگ سلولی است. سطوح GSH تغییرات رادیواکتیو را به پروتئین های هسته ای ضروری برای آغاز تمایز سلولی تنظیم می کند. تفاوت در سطوح GSH همچنین بیان حالت سلول مرگ، که یا آپوپتوز یا necrosis سلول است. سطوح قابل دستیابی پایین منجر به شکستن سیستماتیک سلول می شود، در حالی که سطوح بیش از حد کم باعث مرگ سلول های سرطانی می شود.

مشخصات

مورد مشخصات نتیجه
شرح پودر کریستالی سفید پودر کریستالی سفید
نقطه ذوب حدود 185 ℃ 185.0 ℃
شناسایی IR مشابه با طیف مرجع مطابقت دارد
چرخش نوری -15.5 ° ~ -17.5 ° -16.1 درجه
روشنایی و رنگ راه حل پاک و بدون رنگ پاک و بدون رنگ
فلزات سنگین ≤10ppm مطابقت دارد
آرسنیک ≤2ppm مطابقت دارد
از دست دادن در خشک کردن ≤0.5٪ 0.19٪
پس مانده های احتراق ≤0.1٪ 0.03٪
تست 98.0٪ ~ 101.0٪ 99.1٪
مواد مربوط
جمع ≤2.0٪ 0.6٪
GSSG ≤ 1.5٪ 0.2٪
نتیجه گیری: مطابق با استاندارد JP XV.

پودر عصاره طبیعی Punica Granatum گیاهی برای کاهش فشار خون

  • پودر عصاره طبیعی Punica Granatum گیاهی برای کاهش فشار خون
جزئیات محصول:

عصاره طبیعی آنتی اکسیدان ها مواد آرایشی مواد اولیه Punica granatum عصاره حلالیت اسید الاجیک 90٪ 70٪


شرح

پلی فنل های انار از پوست پوسته میوه و دانه های انار استخراج می شود و حاوی ellagic است

اسید پانالالژین (Punicalagin α + β) که پنیکوزید و سایر ترکیبات فنولیک نامیده می شود.

پانالاکالژین ها (به اصطلاح پانیکوزید ها) و اسید ellagic دو عنصر اصلی آنتی اکسیدان هستند

انار، اغلب در دانه های انار وجود دارد و اسید ellagic به طور عمده در

پوست انار آنها هر دو متعلق به پلی فنول عصاره انار هستند.

ما Polyphenols و Punicalagin را از پوست انار استخراج می کنیم.

پلی فنول خوب ضد اکسید کننده است، می تواند رادیکال آزاد را پاک کند، ایمنی را بهبود می بخشد، سالم نگه می دارد

سطح فشار و حمایت از سلامت سلول و بافت.

Punicalagin با پیشگیری از آسیب به شریان، مزایای فراوانی را برای سیستم قلبی عروقی ارائه می دهد

دیواره ها، افزایش سطح فشار خون سالم، بهبود جریان خون به قلب و پیشگیری از آن

یا معکوس کردن آترواسکلروز.

کاربرد

a کاربرد آن در زمینه داروسازی، معمولا به کپسول برای جلوگیری از سرطان، کاهش فشار خون و مقاومت در برابر اکسیداسیون می انجامد.

ب در زمینه مواد غذایی کاربرد دارد و معمولا به عنوان آنتی اکسیدان های غذایی استفاده می شود.

ج کاربردی در زمینه لوازم آرایشی و بهداشتی، به طور عمده در سفید کردن، از بین بردن نقطه، ضد چین و چروک و به تاخیر انداختن پیری پوست استفاده می شود.

عملکرد

a ضد سرطان و ضد جهش. عصاره پومرranate اثبات شده است که یک ماده ضد سرطان زا به کارسینوم رکتوم و کولون، کارسینوم مری ، سرطان کبد، سرطان ریه، کارسینوم زبان و پوست است.

ب محدود کردن ویروس نقص ایمنی بدن (HIV) و بسیاری از انواع میکروب و ویروس.

ج آنتی اکسیدان، کلاژن، فشار خون پایین و آرام سازی.

د درمان انواع نشانه های ناشی از قند خون بالا، فشار خون بالا.

e مقاومت در برابر آترواسکلروز و تومور

f مقاومت در برابر اکسیداسیون، مهار پیری و سفید شدن پوست.

مشخصات

نام محصول پودر عصاره انار
نام لاتین Punica granatum L.
CAS شماره 476-66-4
فرمول مولکولی C14H6O8
وزن مولکولی 228.25
ظاهر پودر خوب قهوه ای قهوه ای خوب
پلی فنول (UV) ≥70٪ 90٪
Punicalagin (HPLC) ≥20٪ 30٪ 40٪
مرطوب ≤8.0٪
اندازه پودر 100 تا 80 مش
خاکستر ≤2.0٪
فلزات سنگین ≤10mg / kg
رهبری ≤3.0mg / kg
آرسنیک ≤2.0mg / kg
کادمیوم ≤1.0mg / kg
جیوه ≤0.1mg / kg
حلالها باقی مانده
متانول غیر کارآگاه
اتانول ≤1000mg / kg
بازرسی های بهداشتی
مجموع ایروبیک ≤1000CFU / g
قالب و مخمر ≤100CFU / g
E.coli غیر کارآگاه
سالمونلا غیر کارآگاه

صابون عصاره گیاهی عصاره پودر Saponin Soapnut برای کرم حمام / شامپو

  • صابون عصاره گیاهی عصاره پودر Saponin Soapnut برای کرم حمام / شامپو
جزئیات محصول:

عصاره صابون عطر و لوازم آرایشی و بهداشتی Soapnut Saponin برای امولسیفایر آفت کش کشاورزی


شرح

عصاره Saponin Saponin از لحاظ تاریخی در داروهای قارچی به عنوان یک عامل موکولیتیک، مکمل، ضد بارداری و برای درمان بزاق بیش از حد، صرع و درمان کلروزی استفاده شده است. در حالی که آنها خواص ضد التهابی و ضد میکروبی را نشان می دهند، اثربخشی برخی از این درمان های عامیانه مورد بررسی دقیق علمی قرار نگرفته است. با این حال، تحقیقات پزشکی علمی مدرن استفاده از صابون در درمان میگرن را بررسی کرده است. بررسی قابلیتهای ضد بارداری ساپونین های گیاهی برخی از عصاره های خاصی از اسپرم ها را نشان داده است. در حالی که Saponised Saponys اثبات شده است به عنوان موثرترین به عنوان اسپرم کش ها استفاده می شود نشان داده شده است که آنها را کمتر از گزینه های شیمیایی تحریک کننده است.

عملکرد

1. Saponin Saponin اغلب در کرم حمام استفاده می شود، می تواند باکتری ها را از بین ببرد و پوست را صاف و سفید کند.
2. Saponin Saponin اغلب در شامپو استفاده می شود، می تواند به طور موثر از بین بردن شوره سر، کاهش خارش پوستی و حذف پوست سر چرب.
3. در لوازم آرایشی، هنگام آرایش ترشح، می توانید سایه چشم، مداد ابرو و پایین پودر را حذف کنید.
4. Saponin Saponin اغلب در پودر شستشو و تمیز کننده استفاده می شود،
می تواند ضد باکتری را از بین ببرد و از بین ببرد.
5. آن را در برابر آسم، اسهال، وبا، ورمیونیس و گاستالژیا دیسپپسی استفاده می شود.
6. آن را در لومبو، هیستری، دیسپپسی و عاطفه کرم استفاده می شود.
7. آن را به عنوان سورفکتانت استفاده می شود و برای شستن مو و پارچه استفاده می شود.
8. اطلاعات تحقیق: عصاره Sapindus Mukurossi Peel دارای فعالیت ضد میکروبی است. آن در برابر هر دو باکتری گرم و گرم گرم موثر است.

کاربرد

1. برای تهیه صابون مایع، ژل دوش، شامپو، صابون، لوازم آرایشی و دیگر مواد شیمیایی شستشو؛
2. به عنوان یک امولسیفایر آفت کش استفاده می شود؛ کشتن اثر شته های پنبه، عنکبوت عنکبوت و سیب زمینی شیرین جینوهوا و سایر حشرات بهتر است.
3. Solubilizer، به عنوان فعالیت طبیعی آلاینده های آلی.
4. Saponins Saponys می تواند به طور قابل توجهی کاهش حجم و غلظت. از اسید، که دارای پتانسیل برای درمان زخم حاد معده است.

مشخصات

تستها مشخصات نتایج
تست (توسط UV) صابون نان 40٪ 40.16٪
جسمی و شیمیایی
ظاهر پودر نور زرد مطابق
اندازه ذرات 100٪ عبور 80 مش مطابق
شناسایی مثبت مطابق
از دست دادن خشک شدن 5٪ حداکثر 2.47٪
پس مانده های احتراق حداکثر 1٪ 0.56٪
فلزات سنگین (Pb، Hg) حداکثر 10ppm مطابق
مجموع باکتری ها 1000 / گرم حداکثر مطابق
قارچ 100 / گرم حداکثر مطابق
آفت کش ها عدم وجود مطابق
سالمونلا عدم وجود مطابق
E. Coll عدم وجود مطابق
نتیجه مطابق با مشخصات
ذخیره سازی محل خشک و خشک است. از نور و گرما قوی دور شوید.
عمر مفید 2 سال به درستی ذخیره می شود

پروانتوسیانیدین 95٪ عصاره گیاه عصاره گیاه عصاره پوست خربزه برای آنژیوكاردیوپاتی

  • پروانتوسیانیدین 95٪ عصاره گیاه عصاره گیاه عصاره پوست خربزه برای آنژیوكاردیوپاتی
جزئیات محصول:

Proanthocyanidins 95٪ مواد آرایشی خام عصاره چوب کاج برای آنژیوكارديوپاتي و حفاظت پوست


شرح

عصاره درخت کاج از پوست یک درخت کاج به نام لند یا کاج دریایی، نام علمی آن Pinus maritima است. کاج دریایی یکی از اعضای خانواده Pineaceae است. عصاره پوست علف های هرز یک مکمل تغذیه ای جدید است که برای خواص آنتی اکسیدانی مورد استفاده قرار می گیرد، که معتقد است که برای طیف گسترده ای از اهداف شفا و پیشگیری مفید است. یک عصاره پاره پاره توسط یک محقق فرانسوی تحت نام Pycnogenol ثبت شده است (تلفظ select - nah - jen - all).

عملکرد

1. استفاده از عصاره پوست عصاره پونه کمک می کند تا مواد شیمیایی خطرناک رادیکال های آزاد را محدود کند

تولید شده در طول تجزیه مواد غذایی در بدن است.

2. پیشگیری و درمان یک بیماری که به نام نارسایی وریدی مزمن شناخته می شود

3. پروانتوسیانیدین ها (یا پلی فنل ها) در عصاره پوست پنبه به حفظ رگ و سایر خون کمک می کند

عروق از نشت

4. عصاره پوست عصاره دارای اثرات ضد التهابی و یا اثرات مفیدی بر روی گردش خون دارد.

عصاره پوست درخت کاج ممکن است چسبندگی پلاکتها را کاهش دهد، همچنین عروق خونی را افزایش می دهد و جریان خون را افزایش می دهد.

6. از بین بردن مهاجمین باکتریایی و سلول های سرطانی برای انتقال سیگنال ها در مغز.

7. عصاره پوست خربزه در اثر تولید NO در گلبول های سفید سفید به نام ماکروفاژها - سلول های تسخیر کننده ای است که NO را برای تخریب باکتری ها، ویروس ها و سلول های سرطانی خراب می کند.

8. عصاره پوست عصاره کاج برای سیستم ایمنی سودمند است، عصاره نخل کاج سرکوب می کند
تولید NO (اکسید نیتریک) و در نتیجه آسیب وعده های ناشی از حملات سیستم ایمنی بدن را به مهاجمان ویروسی و باکتری محدود می کند. NO بیش از حد به التهاب، آرتریت روماتوئید و بیماری آلزایمر مرتبط است.

استفاده کنید

طول عمر ویتامین C در بدن را افزایش می دهد و اثرات مفید آن را به عنوان یک آنتی اکسیدان افزایش می دهد.
کمک به ویتامین C در مغز بهتر است. ویتامین C برای سنتز نوروپنیفیرین، دوپامین و سروتونین، که همراه با ADD هستند، مورد نیاز است.
سرکوب تولید NO (اکسید نیتریک) و در نتیجه آسیب وعده های ناشی از حملات سیستم ایمنی به مهاجمان باکتری و ویروسی را محدود می کند. NO بیش از حد به التهاب، آرتریت روماتوئید و بیماری آلزایمر مرتبط است.
پیشگیری و درمان یک بیماری معروف به نارسایی مزمن وریدی.
برای کاهش رتینوپاتی موثر است.
کاهش سطح کلسترول LDL ("بد") به میزان متوسط.
کاهش درد شکمی برای زنان مبتلا به آندومتریوز.
بهبود تمرکز و کاهش رفتار بیقراری برای کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی کمبود توجه (ADHD).
عصاره نخاع تزریقی باعث کاهش معنی داری در میزان قند خون می شود. عصاره های پوستی خوراکی به صورت خوراکی اثرات ضددردی کمتری نشان می دهد.
مبارزه با پیری و بازگرداندن پوست چین و چروک.

مشخصات

نام محصول عصاره چوب کاج
نوع استخراج استخراج حلال بخشی از مورد استفاده پارس سگ
روش آزمون UV ماده فعال پروانتوسیانیدین
مشخصات موجود 95٪ OPC بوی مشخصه
ظاهر پودر قرمز قهوه ای CAS NO 133248-87-0
وزن مولکولی 578 فرمول مولکولی C30H26O12
خاکستر سدیم <3.0٪ از دست دادن خشک شدن <3.0٪
تعداد کل صفحات <1000cfu / g مخمر و قالب <100cfu / g
E.Coli منفی S.Aureus منفی
سالمونلا منفی آفت کش ها منفی
عمر مفید 2 سال بسته بندی 1 کیلوگرم / کیسه، 25 کیلوگرم / فیبر درام
ذخیره سازی در مکان های سرد و خشک نگهداری کنید. دور از نور قوی نگه دارید.

پودر عصاره گیاه پالپ گاما بهبود دهنده تأمین مواد مغذی اثرات ضد عفونی بهداشتی

  • پودر عصاره گیاه پالپ گاما بهبود دهنده تأمین مواد مغذی اثرات ضد عفونی بهداشتی
جزئیات محصول:

گاما PGA مواد آرایشی مواد اولیه بهبود بخشی تغذیه سالم اثربخشی سفید کردن


شرح

از آنجا که کشف اسید پلی گلویتامیک تنها چند دهه از تاریخ، اسید پلی گلویتامیک هنوز عمدتا تحقیق در مرحله آزمایشگاهی است، عمدتا شامل تحقیق در مورد خواص آن، تولید باکتری ها و مطالعات ژنتیکی، تولید و استخراج تحقیقات فرایند استخراج و تصفیه ، و همچنین تولید و خواص تحقیقاتی.

در سال های اخیر، به دلیل آگاهی مردم از محیط زیست و الزامات استراتژی پایدار ملی ، توسعه مواد محرمانه محیط زیست و بهبود مسائل زیست محیطی توسعه محصول تبدیل به نوعی از روند صنعت شده است، همچنین روند روند صنعتی صنعتی اسید پلی کلوتامین تحقیق و اکتشاف.

در این قرن، شرکت های بین المللی شناخته شده بین المللی، تولید اسید پلی گلویتامیک و استفاده از این تحقیق را آغاز کردند، برخی از دانشگاه های داخلی و موسسات تحقیقاتی نیز این پژوهش را به طور فعال انجام دادند، چندین شرکت داخلی شروع به تولید انبوه گلوتامات کردند. با توجه به پیگیری این مطالعات صنعتی، اسید پلی کلوتامیک در این مرحله یکی از محصولات زیست شناختی ترین محصولات دیده شده است.


استفاده

کاربرد در لوازم آرایشی ویرایش

ساختار مولکولی ویژه، باعث می شود توانایی مرطوب کننده قوی داشته باشد، می تواند به طور موثر توانایی رطوبت پوست را افزایش دهد، سلامت پوست را افزایش دهد، قابلیت فوق العاده مرطوب کننده آن بیشتر از اسید هیالورونیک (هیالورونیک اسید، HA) و کلاژن (کلاژن) نسل جدید مواد تشکیل دهنده مرطوب کننده های بیوتکنولوژی. به عنوان یک عامل سفید کننده، دارای مقاومت طولانی ضد چین و چروک است. این مزیت نسبت به کالاهای پلیمری دیگر است.

ایمنی اختصاصی

1. اسید polyglutamic طبیعی. اسید polygamma - d - glutamic در محیط ماده غشای طحال و باسیل یافت شده است. این ترکیب دارای خاصیت ایمنی است اما واکنش بیوریت را نشان نمی دهد و نمی تواند با پروتئاز تجزیه شود. هیدرولیز کامل باعث تولید اسید d - گلوتامیک می شود.

2. اسید polyglutamic که توسط پلیمریزاسیون غیر آبی تولید n-carboxyl-gamma-ethyl glutamate تولید می شود، خاصیت ایمنی را نشان نمی دهد و می تواند واکنش biurea تولید کند. می تواند توسط پروتئاز پانکراس، کربوکسی پپتیداز، پاپائین تجزیه شود.

γ - مشخصات PGA و Hydrogel

موارد گاما - PGA پودر گاما - PGA هیدروژل
ظاهر پودر سفید پاک کردن مایع
مقطع تحصیلی لوازم آرایشی و بهداشتی لوازم آرایشی و بهداشتی
وزن مولکولی 1000 kDa 1000 kDa
خلوص ≥ 92٪ ≥ 92٪
محتوای γ-PGA ≥ 92٪ 0.1٪ - 25٪
pH 4.0-7.0 4.0-7.0
بسته بندی ورقه ی آلومینیومی بطری
وزن 100 گرم، 500 گرم، 1000 گرم 100 گرم، 500 گرم، 1000 گرم

70-18-8 پودر عصاره گلوتاتیون پودر برای کاهش پراکندگی C10H17N3O6S

  • 70-18-8 پودر عصاره گلوتاتیون پودر برای کاهش پراکندگی C10H17N3O6S
  • 70-18-8 پودر عصاره گلوتاتیون پودر برای کاهش پراکندگی C10H17N3O6S
جزئیات محصول:

Glutathione Cosmetic مواد اولیه برای افزایش کشش پوست و کوچک شدن منافذ


شرح

گلوتاتیون (GSH) یک آنتی اکسیدان مهم در گیاهان، حیوانات، قارچ ها و برخی از باکتری ها و قارچ ها است. گلوتاتیون قادر به جلوگیری از آسیب به اجزای سلولی مهم ناشی از گونه های اکسیژن واکنشی مانند رادیکال های آزاد، پراکسید ها، پراکسید های چربی و فلزات سنگین می باشد. این tripeptide با پیوند پپتید گاما بین گروه کربوکسیل زنجیره جانبی گلوتامات و گروه آمین از سیستئین است و گروه کربوکسیل از سیستئین با پیوند پپتید طبیعی به یک گلیسین متصل می شود.

گروه های تیوول عوامل کاهش دهنده موجود در غلظت حدود 5 میلی متری در سلول های حیوانی هستند. گلوتاتيون، با خدمت به اهداكننده الكترون، باعث كاهش اوره هاي ديسوليفيدي در پروتئين هاي سيتوپلاسمي شده به سيستئين مي شود. در این فرآیند، گلوتاتیون به فرم اکسیداسیون آن، گلوتاتیون دی سولفید (GSSG) تبدیل می شود که همچنین L - (-) - گلوتاتیون نامیده می شود.

پس از اکسیداسیون، گلوتاتیون را می توان توسط گلوتاتیون ردوکتاز کاهش داد، با استفاده از NADPH به عنوان یک اهدا کننده الکترون. نسبت کاهش گلوتاتیون به گلوتاتیون اکسید شده در سلول ها اغلب به عنوان اندازه گیری استرس اکسیداتیو سلولی مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده کنید

1. شراب سازی

محتوای گلوتاتیون در میوه، اولین فرم خام شراب، باعث ایجاد قهوه ای یا کاراملیزه می شود، در طول تولید شراب سفید با استفاده از کوئینون های اسید کافئویالت واریته تولید شده توسط اکسیداسیون آنزیمی به عنوان محصول واکنش انگور. غلظت آن در شراب می تواند توسط طیف سنجی جرمی UPLC - MRM تعیین شود.

2. لوازم آرایشی

گلوتاتیون نقش مهمی در جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به پوست دارد. گلوتاتيون علاوه بر بسياري از عملکردهاي بيولوژيک شناخته شده خود، با توانايي نورپردازي پوست نيز ارتباط دارد. نقش گلوتاتیون به عنوان یک پوست سفید کننده پوست به عنوان یک عارضه جانبی از دوزهای بزرگ گلوتاتیون کشف شد. گلوتاتیون از مکانیزم های مختلفی برای اعمال آن به عنوان عامل سفید کننده پوست در سطوح مختلف ملانوژنز استفاده می کند. آن را متوقف می کند سنتز ملانین را با متوقف کردن پیش ساز انتقال دهنده عصبی L - DOPA توانایی در تعامل با تیروزیناز در روند تولید ملانین. گلوتاتیون باعث توقف تولید واقعی و همچنین آگلوتیناسین ملانین با قطع فعالیت L-DOPA می شود. مطالعات دیگر نشان داد که گلوتاتیون، با مهار مستقیم آنزیم تیروزیناز، با اتصال و مسدود کردن مس درون سایت فعال آنزیم، مانع شکل گیری ملانین می شود. املاح آنتی اکسیدان گلوتاتیون اجازه می دهد تا آن را مهار سنتز ملانین را با خنک سازی رادیکال های آزاد و پراکسید ها که به فعال سازی تیروزیناز و تشکیل ملانین کمک می کند. املاح آنتی اکسیدانی آن همچنین پوست را از اشعه UV محافظت می کند و دیگر عوامل محیطی و همچنین عوامل داخلی را ایجاد می کند که باعث ایجاد رادیکال های آزاد می شوند که سبب آسیب پوستی و افزایش فشار می شوند. در بیشتر پستانداران، تشکیل ملانین از اوملانین (رنگدانه قهوه ای سیاه) و فمئولنین (رنگدانه زرد و قرمز) به عنوان مخلوط یا همپلیمرها تشکیل شده است. افزایش سطح گلوتاتیون ممکن است سلول های رنگدانه را به جای فوملانین به جای رنگدانه های اوملانین تولید کند. تحقیقات توسط Te - Sheng Chang پایین ترین سطوح کاهش گلوتاتیون را با رنگدانه ی نوع Eumelanin همراهی داشتند، در حالی که بیشترین آنها با پوملانین همراه بود. در نتیجه، منطقی است فرض کنیم که تخلیه گلوتاتیون باعث تشکیل اوملانی می شود. Prota مشاهده کرد که کاهش غلظت گلوتاتيون منجر به تبديل L-Dopaquinone به Dopachrome شد و باعث افزايش رنگدانه قهوه اي (Eumelanin) شد.

مشخصات

مورد مشخصات نتیجه
شرح پودر کریستالی سفید پودر کریستالی سفید
نقطه ذوب حدود 185 ℃ 185.0 ℃
شناسایی IR مشابه با طیف مرجع مطابقت دارد
چرخش نوری -15.5 ° ~ -17.5 ° -16.1 درجه
روشنایی و رنگ راه حل پاک و بدون رنگ پاک و بدون رنگ
فلزات سنگین ≤10ppm مطابقت دارد
آرسنیک ≤2ppm مطابقت دارد
از دست دادن در خشک کردن ≤0.5٪ 0.19٪
پس مانده های احتراق ≤0.1٪ 0.03٪
تست 98.0٪ ~ 101.0٪ 99.1٪
مواد مربوط
جمع ≤2.0٪ 0.6٪
GSSG ≤ 1.5٪ 0.2٪
نتیجه گیری: مطابق با استاندارد JP XV.

عصاره آلوئه ورا عصاره گیاهی عصاره طبیعی طبیعی ضد سرطان / ضد پیری

  • عصاره آلوئه ورا عصاره گیاهی عصاره طبیعی طبیعی ضد سرطان / ضد پیری
  • عصاره آلوئه ورا عصاره گیاهی عصاره طبیعی طبیعی ضد سرطان / ضد پیری
جزئیات محصول:

عصاره آلوئه ورا مواد آرایشی خام طبیعی طبیعی جلوگیری از سرطان و ضد پیری


شرح

آلو دارای سابقه طولانی و وسیع در زمینه غذا، دارو، محصولات زیبایی است. ترکیب آنتراکینون مواد اصلی فعال آلوئه است، حاوی باربارولین (همچنین به عنوان آلوئین، آلوئومدین)، آلوئه - امودین آنترانول، ایزوباربالین، آلومیسین، آلوئین A، آلوئیزین و غیره. باربابولین جزء پایه ای است که می تواند هیدرولیز شود به آلوئه-امودین تحت عمل انگل باکتریایی در بدن انسان. آلو - امودین می تواند حرکت دیواره روده را تحریک کند، بنابراین عملکرد آن موثر است تا روده و عمل معده روده و معده را تنظیم کند. مولکول های فعال برای اثر ملین آلفا به عنوان آنتیاکاونین گلیکوزیدهایی شناخته می شوند که توسط باکتری های روده به آگیلکون تبدیل می شوند. ترکیبات فعال برای خواص زخم آلفا به خوبی توصیف شده اند اما احتمالا ترکیبی از چندین مولکول های سك كرئید هستند. هنگامی که برگ مصرف می شود، مقدار فیبر بالا این گیاه اثرات مثبت بر روی عوامل خطر بیماری قلبی را با کاهش سطح کلسترول، تری گلیسیرید و گلوکز خون به اثبات رسانده است.

کاربرد

1. در زمینه غذا و محصولات مراقبت بهداشتی کاربرد دارد و شامل بسیاری از اسید آمینه، ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی است که می تواند به مراقبت از سلامت بدن کمک کند.

2. کاربرد در زمینه داروسازی، آن را تابع ارتقاء بازسازی بافت و ضد التهاب است.

3. در زمینه لوازم آرایشی و بهداشتی، می توان آن را برای تغذیه و درمان پوست استفاده کرد.

عملکرد

1. با عملکرد anti-bactericidal و ضد التهاب، می تواند باعث تسریع زخم ها شود.

2. حذف مواد زائد از بدن و ترویج گردش خون.

3. با عملکرد پوست سفید کننده و مرطوب کننده، به ویژه در درمان آکنه.

4. کاهش درد و درمان خماری، بیماری، دریانوردی.

5. جلوگیری از آسیب پوست از اشعه ماوراء بنفش و ساخت پوست نرم و الاستیک.

مشخصات

نام محصول 100٪ طبیعی آلوئه ورا عصاره پودر
نام لاتین آلو باربدزیس میلر
CAS NO 85507-69-3
ماده فعال آلوئتین و آلوین
ظاهر 20٪ پودر زرد سبک، 200: 1،100: 1 پودر سفید
مشخصات 100: 1 200: 1
ذوب شدن 148 ~ 149 درجه
تحلیل غربالگری 100 تا 80 مش
روش آزمون HPLC
تحلیل غربالگری 100 تا 80 مش

شناسایی

تست

از دست دادن در خشک کردن

مشابه نمونه RS

Astaxanthin≥ 1٪

≤5.0٪

خاکستر

پروتئین خام

کل لیپیدها

≤5.0٪

≥15.0٪

≤20.0٪

محلول حلال دیدار Eur.Ph6.0 <5.4>
آفت کش ها باقی مانده دیدار با USP32 <561>
سرب (Pb) ≤2.0mg / kg
آرسنیک (As) ≤2.0mg / kg
کادمیوم (Cd) ≤1.0mg / kg
جیوه (Hg) ≤0.1mg / kg
تعداد کل صفحات ≤ 1000 کیلو گرم / گرم
مخمر و قالب ≤100CFU / گرم
E.Coli منفی

سالمونلا

استافیلوکوک

منفی

منفی

اطلاعات تماس
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

تلفن: 86-21-20935130

ارسال درخواست خود را به طور مستقیم به ما (0 / 3000)